2016. augusztus 24., szerda

Inspirations || 2

Sziasztok!
Ma nem volt kedvem egy nagyon összetett bejegyzést készíteni, viszont összegyűlt egy pár kép, amit körülbelül 2 hónapja válogatok, a következő ilyen posztomhoz. Néha kellenek az ilyenek is, szerintem. Egyébként általában akkor számíthattok ilyen posztokra, ha nagyon #tumblrisztikus hangulatba kerülök. (Bocsi, ezt muszáj volt. Milyen menő szó már, hogy #tumblrisztikus?lol Mostantól kérlek titeket, hogy indítsuk el a #tumblrisztikus mozgalmat! Vagyis twitteren, facebookon, instagramon vagy csak a képeiteken használjátok ezt a hashtaget. Köszike:)
Tehát kezdődjön is az össze-visszaság Anna- módra.


Az előző ilyen posztot ide kattintva lessétek meg.
A bejegyzéshez ezt két a zenét ajánlom a leginkább (de természetesen bármi mást berakhattok vagy akár csendben is olvashatjátok):
Amúgy nem tudom, hogy miért vagyok ennyire belebuzulva hallgatok ennyi magyar számot mostanában, de hát ez van. 


Ez az idézet egy könyvből származik (Szívritmuszavar).Boldogság.Fél órán keresztül röhögtem ezen a képen, meg még napok elteltével is rámjött a nevetőgörcs. Istenem, nem hiszem el. Sírok. lolLehet, hogy tudjátok, de én nagy hát-fan vagyok. Szóval nekem nagyon fontos, hogy egy srácnak szép háta legyen. Na mármost adjunk két perc néma csendet HerriSztájlznak és a hátsó felének. Köszönöm.Nektek mi jön ki? Én Bettyvel tornáztam. lol Már ha tornáznék bármikor is.Most mondjátok azt, hogy nem gyönyörű.Bakancslistás. Hey brit boyz! My name is Anna and I am single. (márkcsintás)


Ha már Nagy Márk és Bexi és ahww nemsokára 5. rész. Alig várom!^^Miért nincs kék szemem?:c/Amikor nincs életed és ezt csinálod egy egész délelőtt/SziaMeki

A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése