2016. jĂșnius 24., pĂ©ntek

Kiss💋, Marry💍, Cliff💀 CHALLENGE

Sziasztok!
Ma egy nagyon kĂŒlönleges bejegyzĂ©ssel kĂ©szĂŒltem nektek, ami nem mĂĄs, mint egy kihĂ­vĂĄs, amit elƑször, Ă­gy blogos formĂĄban RĂ©kĂĄnĂĄl lĂĄttam Ă©s nagyon megtetszett, Ășgyhogy RĂ©ka beleegyezĂ©sĂ©vel Ă©n is elkĂ©szĂ­tem, az Ă©n fangirl-verziĂłmat, amiben a legnagyobb szerelmeim fognak megmĂ©rkƑzni egymĂĄssal, egy csĂłkomĂ©rt, a kezemĂ©rt (vagyis, hogy Ă©n legyek a felesĂ©ge; na Ă©rtitek) Ă©s azĂ©rt, hogy megöljek egy-kĂ©t embert.
ElƑre fĂ©lek, ettƑl a poszttĂłl, mert az alĂĄbbi fiĂșcskĂĄk abszolĂșt a szerelmeim egytƑl-egyig, szĂłval ez egy nehĂ©z jĂĄtĂ©k lesz.
A random.org segítségével liståztam azt a 27 nevet, amit így kapåsból leírtam.
KezdjĂŒk!➡

1. kör

Alvaro Mel
Jake T. Austin
Zac Efron


HƱha. Ez egy igazĂĄn nehĂ©z kör. MĂĄr rögtön az elejĂ©n Ă­gy kezdĂŒnk, na jĂł. OkĂ©. HĂș. Jake T. Austin-hoz megyek hozzĂĄ. Szerintem. Igen. Zac Efron-nal csak egy csĂłk. És szegĂ©ny Alvaro Mel-nek el kell tĂĄvoznia. Sajnos, Ƒt talĂĄltam a legutĂłbb (a hĂĄrom közĂŒl), Ă­gy mĂ©g annyira nem erƑs a kötelĂ©k. De azĂ©rt Ƒt is imĂĄdom.

2. kör

Manu Rios
Justin Bieber
Grayson Dolan


Ezt nem hiszem el. OkĂ© Justin-nal hĂĄzasodom, kövezzetek meg, de Ășristen♥ Akkor hĂĄt Manu Rios-sal egy csĂłk. Egy jĂł hosszĂș csĂłk Ă©s vĂ©gĂŒl sajnos Grayson-t meg kell ölnöm. Ez annyira igazsĂĄgtalan.

3. kör

Shawn Mendes
Chris Collins
JĂĄrai MĂĄrk


Oké. Jó. Akkor Mårk meghal. Bocsi. Bocsi. Chris lesz a férjem. Csak nézzétek azokat a szemeket. Shawn pedig egy csók. Ahj. #nehézazélet

4. kör

Luke Hemmings
Harry Styles
Leonardo DiCaprio (fiatalként)


OkĂ© az biztos, hogy Harry lesz a fĂ©rjem. De ez a valĂł Ă©letben is Ă­gy van, szĂłval ez ellen nem lehet mit tenni. Ahj. Luke vs. Leo. JĂł. Leo-val csĂłkolĂłzok Ă©s Luke-ot szegĂ©nyt, megölöm. SzegĂ©nykĂ©m. Pedig annyira helyes Ƒ is, de azĂ©rt Leo...

5. kör

Joe Jonas
Nate Garner
Niall Horan


HĂșĂșĂșha. JĂł. TalĂĄn Niall lesz a fĂ©rjem. Igen, Ƒ lesz az. AztĂĄn most jön a nehezebb rĂ©sz. Ahj. Nem tudom. MĂĄr 5 perce csak itt ĂŒlök Ă©s gondolkozok, de azt hiszem megszĂŒletett. Joe-val csĂłkolĂłzok Ă©s Nate-et megölöm. Ahj. Ez nehĂ©z volt. SajnĂĄlom.

6. kör

Gregg Skulkin
Dylan Sprouse
Calum Hood


Az bizti, hogy Dylan lesz a fĂ©rjem, mert hĂĄt na. Calummal lesz egy csĂłk, viszont Gregg meghal. SzomorĂș, de ez a kör viszonylag egyszerƱbb volt. HĂĄla Istennek.

7. kör

Brooklyn Beckcham
Venczli Alex
DezsƑ Bence


Istenem. Gyerekek. Ahj. HĂș. JĂł. Brook lesz a fĂ©rjem. Alex csak egy csĂłk Ă©s szegĂ©ny Bence meg fog halni. :c Bocsi.

8. kör

Liam Payne
Louis Tomlinson
Nagy MĂĄrk (Leiner Laura: Bexi-sorozat)



OkĂ©s. Az mĂĄr a legelejĂ©n biztos, hogy Nagy MĂĄrk lesz a fĂ©rjem, ez annyira biztos, hogy nagyon :D AztĂĄn, szerintem Louis-val lesz egy csĂłk Ă©s Liam-et meg kell ölnöm. SajnĂĄlom, srĂĄcok. SajnĂĄlom. AmĂșgy Lol, a One Direction tagjai is veszekednek Ă©rtem.

9. kör

Nico Mirallegro
Johnny Depp (fiatalon)
Austin Butler


És az utolsĂł kör is termĂ©szetesen rohadt nagyon nehĂ©z. JĂł akkor. Austin lesz a fĂ©rjem. Johnny csak egy csĂłk Ă©s sajnos a kedvenc sorozatom egyik fƑszereplƑje, Nico meghal. SajnĂĄlom gyerekek.


Köszönöm, hogy elolvastad. Ha gondolod te is csinåld meg ezt a kihívåst!


A.

5 megjegyzés:

  1. A legtöbb emberkĂ©t nem ismerem, de Shawn-nĂĄl megörĂŒltem! Ɛ az Ă©n fĂ©rjem lesz Ă©s punktum 😍 HĂĄla Ă©gnek nem ölöd meg Ă©s nem lesz a te fĂ©rjed is 😂😂

    VålaszTörlés
  2. Gregg, Bence, Luke megszakad a szívem :'( A többivel egyetértel :)

    VålaszTörlés