2016. február 8., hétfő

Valentin-nap| Just for singles

Sziasztok!
Ígértem egy külön bejegyzést a szingliknek, szóval most ez fog következni:)



Szóval még mielőtt nagyon megutálnátok ezt a napot, el kell mondanom, hogy ez nem csak a szerelmesekről szól. 14-e a szeretetről és annak kimutatásáról szól, vagyis miért is zárkóznátok be vasárnap a szobátokba egyedül egy doboz fagyival (khm... tipikus amerikai filmek), habár ez is egy megoldás, de ha inkább társaságban töltenéd ezt a napot akkor menjetek el csoportosan egy buliba és ott tuti összejöttök valakivel:D
Vagy rendezzetek pizsipartyt. Amolyan Szingliknek Való Pizsiparty Valentin-napon-t (AVPVN- be fogom vezetni, ok?xd). Hívd meg a barátaidat egyetek sokat (a lényeg), nézzetek filmet, táncoljatok, beszélgessetek, mert miért ne!?
Néhány tipp a tökéletes pizsiparty érdekében:
~ csak olyan embereket hívj meg, akikkel jól érzed magad
~ mindent tervezz el előre
~ találj ki játékokat és előre vedd elő a kellékeiket
~ mindenkit időben hívj meg
~ esetleg a filmeket előre töltsd le
~ legyen elég kaja-pia (a legfontosabb)



Vagy ha nem akarod nagyon nagy dobra verni, akkor nyugodtan ajándékozd meg szeretteidet. Egy kis csoki, közös kép, mozizás mindig jó ötlet.
Vagy ne csinálj semmit, tegyél úgy, mintha egy rendes nap lenne. Csak ne utálj emiatt másokat. Sokan belevesznek a saját fájdalmukba és elfelejtik, ez a nap másoknak mennyire fontos. Szóval ezt senki ne csinálja, mert mindenkit idegesít, kivéve a "sorstársakat", akik szintén mindenki oltogatnak. Inkább örüljünk annak, hogy másnak milyen jó és felejtsük el az összes rosszindulatunkat, mint Karácsonykor és mosolyogjunk, azért amink/akink van:)
Remélem minden szinglinek és nemszinglinek jól fog telni a vasárnapja,


A.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése