2016. február 19., péntek

5 tipp a könnyebb reggelekért

Sziasztok!
Fogadni mernék, hogy nálatok sem megy könnyen a reggeli  ébredés és készülődés, na hát nálam sem ilyen egyszerű az eset. Összeszedtem pár dolgot, amik segíthetnek ezen problémák megoldásában. Próbáljátok meg, hátha sikerül:)


1. Alakíts ki egy rutint!
Nagyon fontos, hogy legyen egy megszokott, betanult rutinod, így mindig tudni fogod, hogy mi után mi jön és így egyrészt rendszerezett reggelek várnak rád, másrészt egyszerűbb lesz a reggeled is.

2. Amit lehet csinálj meg előző este!
Hát igen. Tényleg jó hogyha elvégzitek ezeket a teendőket, például bepakoltok a táskátokba, összekészítitek a másnapi outfiteteket... Egyszerűbb lenne így az élet, de hát a lustaság győz:D

3. Szabj határidőket!
Könnyebben be tudod osztani az idődet, ha kialakítasz magadnak egy határidős rendszert, tehát például megszabod, hogy 6:40-ig mindenképpen ki kell másznod valahogy az ágyból, 6:50-ig végezned kell a reggelivel, 7:00-ig fel kell öltöznöd stb. Persze ehhez előbb tudnod kell, nagyjából mennyi ideig tartanak neked ezek a dolgok, de nálam ez például beválik, szóval tudom ajánlani:)




4. Hallgass zenét reggelente!
A zene mindig segít és ráadásul boldogabb is leszel tőle, ami valljuk be reggelente ránk fér. Készítsetek egy ébredős lejátszási listát, ami valamennyire felráz titeket és azt hallgassátok készülődés közben!

5. Csinálj egyszerre több dolgot!
Például reggelizés vagy fogmosás közben telefonozhatsz stb. Ez nálam nem mindig válik be, mert elterelődik a figyelmem csak a telefon irányába és lelassulok, de próbáljátok meg!

Kísérletezzetek és írjátok meg a ti bevált szokásaitokat vagy tippjeiteket a reggeli ébredésekkel kapcsolatban.


Jó reggeleket,

Reggelente esküszöm így nézek ki:D
A.




2 megjegyzés:

  1. Díj vár a blogomon ;)
    http://kamaszlanykuzdelmeioromei.blogspot.hu/2016/02/dij-2.html?m=1

    VálaszTörlés