2016. február 26., péntek

TOP 5 tanártípus

Sziasztok!
Február 20-án voltam szóbelizni és hát rengeteg tanárral találkoztam, illetve plusz, akik már tanítottak is, szóval most összeszedtem nektek 5 olyan tanártípust, akikkel biztosan Ti is találkoztatok már. Írjátok meg, hogy még kiket hagytam ki és azt, hogy nektek ki a kedvencetek:D Lássuk:

1. Aki kevésbé fontos tárgyat tanít, de nagyon komolyan veszi azt.
Mondjuk egy rajztanár. Heti egy óra, de az kínzás. Igen. Ez talán a legidegesítőbb tanártípus. Esküszöm:D

2. A vicceskedő
Aki próbálja elsütni a világ legbénább poénjait és miután elmondta rádnéz, várja a reakciódat, te meg kínosan elhúzod a szád és nevetsz. Mind ismerjük ezt. Mind.

3. Aki mindig tovább tartja az órát
Akinek egyszerűen tök mindegy, hogy már becsöngettek a következő órára, már az ajtóban tolakszik a következő osztály, már senki, de már a stréber sem figyel arra, hogy (mit) beszél, de ő csak mondja és mondja. Aztán két perc késéssel esik be a következő órájára miattatok, mert elvettétek a szünetét. Kösz.

4. A jófej
Aki általában a legfiatalabb tanár. Megengedi a szabad órákat, kivisz az udvarra, amikor jó idő van és neki elpanaszolhatjátok, hogy melyik tanárt miért utáljátok stb. és még csak vissza se mondja neki(k). Ő a best:D

5. A csendes gyilkos
Aki órán szinte le se adja a tananyagot, de a dolgozatnál a legnehezebb kérdéseket adja és végül meghúz az adott tárgyából, vagy épphogy átcsússzansz egy ketteskével. 



Írjátok meg, hogy nektek melyik a kedvencetek (nem csak ezek közül),


A.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése