2016. május 24., kedd

Tények rólam#4

Sziasztok!
Nagyon örülök annak, hogy ennyire tetszett a múlt heti SPRING WEEKŐszintén én is nagyon élveztem az írását. Már azért hiányzott, hogy valamit így mindig időre, pontosan írjak, szóval tetszett.

Azonban amikor pár napja megnézegettem a régi bejegyzéseket, megtaláltam a Tények rólam, posztot és hát valljuk be, ezeréve nem volt már ilyen jellegű poszt, szóval úgy gondoltam, hogy most megörvendeztetlek Titeket egy ilyennel.


1. Mindig van valami a csuklómon.
Az áprilisi Leiner Laura Nélküled- dedikáláson beszereztem egy Nélküled karszalagot, ami azóta is a csuklómon rohad virít. Egyrészt ugye ez állandóan rajtam van. Másrészt (maradjunk akkor már a Bexi-témánál) van egy #márker-es szilikon karkötő, amit egyszerűen IMÁDOK. De komolyan, ha enélkül indulok el itthonról, akkor mindig félek, nehogy balszerencse érjen. És harmadrészt pedig mindig van a csuklómon egy fekete hajgumi. Nyilván, mert mindig jó ha van nálad minimum egy, de amúgyis jó, hogy van ott valami.
2. 3 óra alatt képes vagyok kiolvasni egy akár 400 oldalas könyvet
Nos igen. Ez nem tudom, hogy előny vagy hátrány, mindenesetre egyesek azt mondják, hogy így nem tudom kiélvezni a könyvet. Ezt azonban cáfolnom kell, mert tökéletesen tudom élvezni a könyvet csak egyszerűen gyorsabban olvasok az átlagnál. 
3. Hirtelen felkapom a vizet és csak puffogok
Nem hirtelen haragúnak mondanám magam, csak egyszerűen egyik pillanatról a másikra betelik az a bizonyos pohár és olyankor nehéz megállítani. Talán ezt dühkitörésnek lehet nevezni... Én nem tudom.
4. Nem tudok magolni
Ezért nagyon kell figyelnem és jegyzetelnem órán, mert én még kb. soha nem magoltam. Sohasoha. Fogalmam sincs hogy kell. Auditív (és mostanában egyre inkább vizuális) típus vagyok, szóval a magolás nálam szóba sem jöhet. Külön módszereket fejlesztettem ki a tanulásra.

5. Fangirl vagyok
De olyan brutálisan nagyon. És nem tehetek róla. Nagyon nem. Majd erről írok egy posztot, amiben elolvashatjátok függőségemet azok után a fiúk után.
6. Soha nem késtem még iskolából
A 8 év alatt még egyszer sem. Na nem mintha iskolán kívűl állandóan késnék, de egyszer-kétszer becsúszik. Azonban az iskolából még egyszer sem késtem el, ezért még idén, az utolsó hónapban el kell hogy késsek. De tényleg. Nagyon szeretnék késni, de nem megy. (Lol, mi ez a szöveg)
7. Imádok kirándulni
Nagyon. De tényleg. Akár csak sétálgatni, de úgy tényleg felfedezni egy adott helyet is.


A.


Előző Tények Rólam-posztok:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése