2016. március 12., szombat

Healthy Week| Cardiodance

Sziasztok!
Kamasz Lány szombati (és összes többi) bejegyzését itt nézhetitek meg.

Igen, a tegnapi bejegyzés után, most szintén egy mozgós poszttal készültem, azért, hogy mindenki megtalálja a magának megfelelő sportot, mozgásformát. Ma a cardiodance-szel fogunk megismerkedni!
Nézzünk egy négylépéses edzéstervet, amely átmozgatja az egész testet.



1. lépés: keress egy olyan dolgot a lakásban, ami rúdként fog neked funkcionálni, ez lehet az ágy támlája, vagy egy polc (de csak óvatosan:D). Ezután kezdj el hátrálni a fenekeddel, amíg a hátad vízszintesbe nem kerül. Ezután a zene ütemére kezdj el pumpálni a mellkasoddal úgy, hogy érezd, ahogy nyúlnak a hátadban lévő izmok.
20 pumpálás

2. lépés: vedd fel az előző alapállást, majd a jobb lábadat emeld fel hátra, vízszintesen, egy vonalban a fenekeddel, és kezdd el emelgetni, körülbelül 10-10 centis kilengéssel. Figyelj rá, hogy közben a hátad végig egyenes maradjon.
20 emelgetés/láb

3. Állj egyenesen, összezárt lábakkal a rúd jobb oldalára. Jobb kezeddel kapaszkodj a rúdba. A zene ütemére lépj ki a bal lábaddal terpeszbe, a bal karodat pedig kicsit hajlítva emeld fel a mellkasod elé. Ezután vissza alapállásba.
10/oldal

4. Állj oldalt a rúd mellé, akárcsak az előbb. A zenét követve emeld fel oldalra, nyújtva a bal kezedet és lábadat úgy, hogy párhuzamosak legyenek egymással. Próbáld meg vízszintesig húzni.
10/oldal


Próbáljátok ki ezt is. Hajrá Lányok!


A.

ELÉRHETŐSÉGEIM:
~ Facebook: https://www.facebook.com/maniacgirlblog/?ref=hl
~ Instagram: https://www.instagram.com/annacska1219/
~ Ask.fm: https://ask.fm/maniacgirlblog
~ E-mail: maniacgirlblog@freemail.hu
~ Twitter: https://twitter.com/maniacgirlblog?ref_src=twsrc%5Etfw

4 megjegyzés:

  1. Úgy szeretem ezt az egészség hetet! Élvezem írni és olvasni a posztjaidat! Ne haragudj, hogy nem kommentelek, de mindig olvaslak! Várom a holnapi cikked, az nekem is meglepi lesz ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm:) Én is olvasom a tied és szerintem is tök jól összehoztuk:) Remélem csinálunk még máskor is hasonlót;)

      Törlés
  2. Nekem is tetszik...Jó kis gyakorlatok.

    VálaszTörlés