2015. december 1., kedd

Autumn Favourites

Sziasztok!
Igen ez is megtörtént, amiről már két hete beszélek. December van! 


A mai bejegyzés egy őszi kedvences bejegyzés lesz. Eredetileg egy novemberi kedvenceket akartam írni, de rájöttem, hogy nem fogok tudni havonta készíteni ilyet, úgyhogy inkább évszakonként várható ilyen poszt.

Így visszagondolva ez a hónap, nagyonnagyon elrohant (#elfutottazősz), ami egyrészt jó, de másrészt átkozom, mert ilyen gyors volt. Az hogy itt a december egyenlő azzal, hogy ez is el fog futni és jön a január, a nagy nap minden nyolcadikos életében, amitől nagyonnagyonnagynnagyon félek. Az egész életemet meg fogja határozni az a bizonyos január tizenhatodika.
De ne szomorkodjunk, még itt van a szülihónapom, úgyhogy élvezzük ki minden egyes percét (#megérdemledazidőthogytartalmasantelljék #punnanymassif #pls), mert már csak 3 hét van a suliból és jön a TÉLI SZÜNET! Wuhúúú. Szerintem. Most. Már. Kezdjük. Mert. Túl. Sokat. Pofázok. #szófosás.

KÖNYVEK

Igen, imádom Leiner Laurát és a könyveit. Most októberben pedig nagyon vártam már a 3. részét és 5 óra alatt olvastam ki, úgyhogy fél évig megint várnom kell:/ #márker #bexi #imádjukazírónőnket #leinerlaura

FILMEK
Ebben az évszakban több filmet is láttam (magamhoz képest), mert az őszi szünetben megint rámjött a #sorozatésfilmimádat. De a legeslegnagyobb kedvencem a Miénk a világ lett.


Egyszerűen imádom. Zac Efron. Ahwww. :D És úgy érzem, hogy lánytársaimnak ezzel elmondtam mindent:D Nézzétek meg és megtudjátok miért!:D 

ZENE
Zenék közül túlságosan sok kedvencem lett...  Most csak párat sorolok fel:)
~Taylor Swift: Bad Blood
~Justin Bieber: Sorry/What Do You Mean?
~Becky G: Break The Sweat
~One Direction: Drag Me Down
~Kygo: Stole The Show/Firestone
~The Neighbourhood: Sweather Weather
~Fluor: Képkockák
~Dawin: Dessert
~Avicii: For A Better Day
~Years&Years: King
~Zara Larsson: Uncover
~Hailee Steinfeld: Love Myself
~George Ezra: Budapest
~Ariana Grande: Love Me Harder
~Rachel Platten: Fight Song

YOUTUBER
Nagyonnagyon sok youtubert néztem ősszel is, de talán magyarok közül a kedvencem AvianaRahl é Viszkok Fruzsi volt. Fiúk közül Vitó Zsombor és Cschannel (az örök favoritjaim♥) 
Külföldieknél Manu Rios♥♥♥♥♥ És LaurDIY -természetesen:)


INSTAGRAM-FIÓK
Manu Rios még mindig a beszt♥♥ Illetve ez--> https://www.instagram.com/reakcio/KAJA
Őszintén rendes ételkedvencem még mindig (#ésörökké) a gyros. Nasik terén viszont abszolút a Lidl-s tejfölös és sajtos csipsz♥♥


ITAL

Már említettem, hogy ősszel megszerettem a teákat és ez a két fajta lett nagy kedvencem:) Imádtam őket♥

BLOG
Még mindig (-már vagy ezer éve-) A Panka's Beauty blog. Annyira imádom azt a lányt, te jó ég♥


Azt hiszem mára ennyi lett volna:) Remélem, hogy érdekelt a bejegyzés:) Ti is írjátok meg kommentbe, hogy nektek mi volt a legnagyobb kedvencetek ebben az évszakban!


Remélem, hogy már valamelyik nap így kelünk fel:)
A.

2 megjegyzés:

 1. Tetszenek a bejegyzéseid, és hogy segítesz az inspirálódásban :)

  Én most vagyok "rákattanva" a YouTube-re, és Viszkok Fruzsi nálam is favorit. A többiek csatornájára is benézek majd, köszi :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm. Én rengeteg youtuber-t nézek szóval tudok még sorolni, ha annyira rá vagy kattanva:D:)

   Törlés