2016. október 28., péntek

Halloween programs

Sziasztok!
Még ha annyira nem is kedvelitek a Halloween-t, használjátok ki, ha már egy évben egyszer van és ne azzal törődjetek, hogy mi a háttere, hanem csak élvezzétek jól magatokat egy őszi délutánon, estén kicsit különlegesebben. Most erre a napra adok egy-két ötletet, hogy mit is csinálhattok. De ne felejtsétek el Réka bejegyzését is elolvasni.


#party-time
Még is mi lenne a legalapvetőbb, ha nem az, hogy összegyűltök egy páran és buliztok. Ezt persze előtte tervezzétek meg, hogy mindenki ráérjen. Öltözzetek be valaminek és találkozzatok valamelyikőtöknél. Nem kell az egész suliból mindenkit meghívni, ha csak hárman vagytok, az is olyan jó, legalább kicsit "családiasabb" a légkör, de ha sokan találkoztok, akkor úgy is jó. A lényeg, hogy érezzétek jól magatokat.

#makeup-time
Nem is kell party-zni, egyszerűen csak öltözzetek be valaminek és ennyi. Nem kell mindenféleképpen valami nagyra gondolni. Próbáljatok ki valami ijesztő vagy különleges sminket, készítsetek pár képet és ennyi is.

#chill-time
Készítsetek magatoknak valami forró italt (esetleg sütőtököset) és kuckózzatok be, olvassatok egy könyvet, nézzetek valami filmet vagy sorozatot. Semmi extra nem kell a Halloween-ra gondolni mindenféleképpen, de miért ne nevezhetnétek el Halloween-i chill-nek azt a pár órát, amit magatokra szántok?

#pumpkingcarving-time
Faragjatok tököt! Családdal, barátokkal, bent vagy szabadtéren. Teljesen mindegy. De ha már Halloween, akkor a tök elengedhetetlen.

#horror-time
Nézzetek meg egy horror-filmet. Ez az a program, amiből mindenféleképpen kimaradok, ugyanis nagyon félek a horroroktól, de ha ti szeretitek és van társaságotok, vagy akár egyedül neki mertek vágni egy jó kis horror-maratonnak akkor hajrá.

Melyik a kedvencetek? Mit fogtok csinálni?

A.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése